Sandra Boorsma

Mijn naam is Sandra Boorsma en woon in Zwaag. Ik was werkzaam in de kraamzorg als kraamverzorgende, planner en intaker. Op mijn 50e wilde ik iets anders. Nog één keer vlammen! Van kraamverzorgende naar uitvaartbegeleidster, van het begin van het leven naar het eind van het leven. Beide een mooie verbinding.

Als kraamverzorgende heb ik veel ervaring opgedaan bij stilgeboren baby’s of baby’s die vlak na de geboorte zijn overleden. Deze ervaring kan ik nu goed gebruiken. Ik kan goed plannen en organiseren; dit zijn eigenschappen die goed van pas komen als uitvaartbegeleidster. Mijn passie ligt bij het begeleiden van mensen bij het afscheid nemen, dit kan een traditioneel afscheid zijn, afscheid met speciale wensen, baby uitvaarten of het begeleiden van kinderen uit jonge gezinnen.

Na een jaar gewerkt te hebben in de uitvaartbranche kwam op 22-02-2022 mijn droom uit en ben ik mijn eigen bedrijf gestart: Sandra Boorsma Uitvaartbegeleiding. Het afscheid is van de nabestaanden, ik ben er wanneer mensen mij nodig hebben zowel zichtbaar als onzichtbaar.

Ik hoop bij elke uitvaart een liefdevolle verbinding te kunnen zijn tijdens het afscheid en rouwproces van de familie.

U kunt ons dag en nacht bereiken via: 06 – 1144 4417